Çözümler

Demo Talebi

E-FATURA

Demo Talebi

KİŞİSEL VERİLERİMİN İŞLENMESİNE, METASİS TEKNOLOJİ TİC. LTD. ŞTİ. ’NİN DUYURU, REKLAM, KAMPANYA VB. KONULARDA ŞAHSIMA TİCARİ ELEKTRONİK İLETİ GÖNDERMESİNE, BİLGİLERİMİN BU AMAÇLA KULLANILMASINA, SAKLANMASINA VE YURTDIŞI VE/VEYA YURTİÇİ HİZMET SAĞLAYICI ÜÇÜNCÜ KİŞİLERLE PAYLAŞILMASINA AÇIK RIZA VERİYORUM.

Metasis E-Fatura Uygulaması ile Akıllı İş Yönetim Süreçlerine Geçiş Yapın

Yazılım Teknolojileri konusundaki tecrübemiz ile geliştirmiş olduğumuz Metasis E-Fatura Uygulaması, kestiğiniz faturaların GİB üzerinden gönderilmesinin çok ötesinde özellikler taşımaktadır.

e-Fatura Nedir?

Elektronik Fatura, klasik kağıt faturanın elektronik versiyonudur ve şirketle müşteriler arasında fatura bilgisi akışının tamamen otomasyonunu hedefler. Gelirler İdaresi Başkanlığı tarafında belirlenmiş standartlar çerçevesinde fatura alışverişi sağlanır. Amaç, tek format ve standarda göre satıcı ve alıcı arasında güvenli, zaman ve maliyet tasarrufu sağlayan bir sistem oluşturmaktır.

Neden e-Fatura?

E-fatura satın alma süreçlerinin elektronik olarak birbirine bağlanmasını, satış ve faturalama gibi iş süreçlerinin elektronik ortama taşınmasını mümkün kılmaktadır. Gerek fatura gönderim süresi gerek ödeme süresi son derece kısalmaktadır. Fatura bilgilerinin manuel olarak doldurulması yüzünden yaşanan sıkıntılar ortadan kalkmakta ve iş süreci her iki taraf içinde hatasız yürümeye başlamaktadır. Bu tekrar işlemeyi önemli ölçüde kolaylaştırmakta ve kısaltmaktadır. Elektronik arşivleme olanağı sayesinde faturaların saklanması için kullanılan depo ve arşivler ortadan kalkmakta ve faturalar kolayca bulunabilmektedir.

Avantajları

E-FATURA Süreci